Passa-ho bé al nostre costat

Rutes i Activitats

 

El Tren dels Llacs 

Sota la frase, “Seu, observa i admira”, el Tren dels Llacs ens convida a emprendre un viatge que transcorre entre terra i aigua i que uneix Lleida i La Pobla de Segur, tot seguint un camí nostàlgic que ens retrocedeix en el temps.

Una oferta de transport atípica que ens permet descobrir i gaudir del territori on transcorre.

El Tren dels Llacs es troba en funcionament des de l’any 2007, aprofitant la infrastructura d’una antiga línia ferroviària que uneix Lleida i La Pobla de Segur. Es un tren històric, restaurat per l’Associació per a la Reconstrucció i posta en servei de Material Ferroviari històric, (ARMF), a Lleida.

Ens permet gaudir, al llarg del recorregut, d’un paisatge de gran bellesa i amb múltiples contrastos.

El Tren dels Llacs es tota una experiència que permet observar, asseguts des de el vagó, el territori de camps de conreu, aspres i agrets, de parets calcàries i aïgues tranquil-es… i al fons, potser, els cims nevats del Pirineu.

El tren passa proper de l’embasament de Sant Llorenç de Montgai i travessa l’embassament de Camarasa, cingles i, fins i tot, en alguna ocasió ens permet estirar les cames, ja que el tren compta amb 17 parades que ens donen la possibilitat de descobrir algun dels municipis on estaciona.

El tren ens espera, és l’hora de partir !!!

NOTA:

El tren funciona, únicament, d’abril a setembre. Es imprescindible consultar disponibilitat i horaris. Només circula els dissabtes.

La capacitat del tren es limitada, s’ha de realitzar una reserva anticipada.

La línia compta amb 17 parades, però, només es pot obtenir els bitllets  del trajecte a les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer. 

Per mes informació, 

www.trendelsllacs.cat