Gaudeix de la comoditat del nostre 

Allotjament

Apartament planta superior

 

Apartament nou, situat a la segona planta de la casa, amb escales, amb molt encant i bones vistes. Consta de dos habitacions, una amb un llit de matrimoni i l’altra, consta de tres llits individuals. Disposa d’un bany complert, una sala principal amb cuina i menjador, totalment equipat. Inclou forn, microones, espremedora, torradora, liquadora, cafetera, utensilis de cuina i vaixella complerta. Servei de WIFI y televisió. Aquest apartament disposa de pàrquing gratuït, previ avis, per els hostes.

       2               1             5

Habitacions         Bany          Persones

Apartament planta baixa

 

Apartament a la planta baixa, molt còmode, amb molta llum i un petit balcó per poder gaudir de las fantàstiques vistes de Sant Salvador i al riu Segre. Consta de dos habitacions amb un llit de matrimoni a cada una, i amb llum natural. També consta con un bany complert, una sala principal i una cuina  totalment equipada. Inclou forn, microones, espremedora, torradora, liquadora, cafetera, utensilis de cuina i vaixella complerta. Servici de WIFI i televisió. Fàcil aparcament davant de la casa.

 

       2               1             4

Habitacions         Bany          Persones

Serveis generals:

Situada al centre de Camarasa, Lleida.

 • Estada mínima de dos nits (consultar ponts i festius)
 • Una cop realitzada la reserva , li enviarem número de conte bancari per realitzar la paga i senyal del 30% de la reserva, (IMPORTANT: FINS QUE NO ES CONFIRMI L’INGRÉS BANCARI, LA RESERVA NO SERÀ VALIDADA).
  (A descomptar el pagament del total de l’estada al moment de l’entrada) i sempre en efectiu.
 • Es cobra a part, la taxa turística de 0.90 € per persona i nit, (màxim de 7 nits).
 • No hi ha fiança al moment de la reserva. I en el cas d’anulació de la reserva, la devolució serà del 100%, si es abans de 30 dies de la data d’entrada i no retorna-ble després.
 • No s’accepten modificacions de les dades de la reserva.
 • PROHIBIT REALITZAR FESTES I FER SOROLL DE 21h – 8h, per no molestar el descans dels veïns.
 • PROHIBIT FUMAR.
 • HORARI D’ENTRADA-SORTIDA: L’entrada serà a partir de las 17h i la sortida a las 12h. (Consultar altres possibilitats).
 • ACCEPTEM  MASCOTES amb condicions:
  – Avisar de la entrada de mascotes.
  – una fiança de 50 €, que es tornarà dins de 24h – 48h al client en cas de que estigui tot en el estat original.