EL TREN DELS LLACS

Sota la frase “Seu, observa i admira” el Tren dels Llacs ens convida a emprendre un viatge que transcorre entre terra i aigua i que uneix Lleida i La Pobla de Segur tot seguint un camí nostàlgic que ens retrocedeix en el temps.

Una oferta de transport atípica que ens permet descobrir i gaudir del territori per on transcorre.

A banda ens permet gaudir, al llarg del recorregut, d’un paisatge de gran bellesa i amb múltiples contrastos. 

El tren dels Llacs és tota una experiència que permet observar , asseguts des del vagó, el territori de camps de conreu, aspres i agrests, de parets calcàries i aigües tranquil.les… i al fons, potser, els cims blancs del Pirineu.

El tren passa proper als llacs de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa, travessa cingles i, fins i tot, en alguna ocasió ens permet estirar les cames ja que el tren compta amb 17 parades que ens donen la possibilitat de descobrir algun dels municipis on estaciona.

El tren ens espera, és l’hora de partir!!

NOTA: El tren funciona, únicament, d’Abril a  Setembre. És recomanable, abans d’ iniciar el trajecte, consultar els horaris ja que circula només els dissabtes.

La capacitat del tren és limitada, per aquest motiu recomanem realitzar una reserva anticipada.

La línia compta amb 17 parades però només es poden obtenir bitllets pel trajecte a les estacions de Lleida Pirineus i a Balaguer.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *